Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Garen vs malzahar

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Garen jest bardzo, bardzo tani a wiec kup garena, a później malzahara

ps. Małża to zqjebisty champ, zbieraj na niego:D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Duzo zalezy od tego gdzie masz zamiar grac

jesli top to oczywiscie ze garen SAME +

WYTRZYMALY

SPORE DMG

OP ULT

TANI

PASYWA DZIEKI KTOREJ CIEZKO GARENA UBIC

co do malzy swietna postac ciezko ubic na midzie lecz to postac dla ludzi ktory ogarneli juz troche bardziej (maja runy)
osobisie polecam ci tego garena bardzo dobra postac a co do malzy to twoj wybur

DAJ LIKE NIE ZALUJ ;)

Opublikowano

Grasz w lola 4 dni więc ci "wybaczam" to, że porównujesz postacie z innych lini. garen top malzahar mid więc nie ma zbytnio co porównać. Kup lepiej garena, jest to łatwa przyjemna postać która ma duże dmg jak i wytrzymała. Potem możesz kupić jaxa, są to podobne postacie więc szybko je ogarniesz ;)

Opublikowano

Ok na malza juz zbieram,garena kupilem.Czyli mowicie ze malza jest dla bardziej ogarnietych graczy.Mysle ze zrobie tak ze raz gram malza a raz garenem.Tak jak piszecie garen top malzahar mid i zobacze czym mi sie lepiej gra.Co do tego ze garen tank zgadzam sie ale jak dzisiaj gralem runde i chcialem zrobic z garena tanka to wyszlo tak ze 4 przeciwnikow na mnie a moja druzyna spiepszyla :( .Ok zrobie tak jak napisalem i dzieki za rady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...